Vi har annonceret
for over 1.500
virksomheder

Priser fra
449 kr./md. +
oprettelse

Vi har en af branchens
højeste Trustpilot
scores

Vi er Google Partner.
Det betyder, at du er i
gode hænder hos os

Vores opskrift på din succes:Kunstig intelligens og levende konsulenter

Vores hold af certificerede eksperter får hjælp af vores egen automatiserede platform.

På den måde frigiver vi så meget tid som muligt til at servicere og guide dig, når du har brug for det.

Vi prioriterer dine penge de steder, der giver dig kunder

Den bedste markedsføring er glade kunder.Her er nogle af vores:

“Jeg har kun positive ting at sige om GenieWords!

På kort tid fik jeg 3 dobbelt besøgende på min hjemmeside, og det har genereret en større omsætning. Alt lige fra den første samtale til løbende kommunikation har været hurtig og professionel. Jeg har ingen planer om, at stoppe samarbejdet og har netop oprettet en ekstra kampagne til et nyt produkt.

Derudover har man som kunde en meget nem og overskuelig brugerflade, hvor man kan følge med i de forskellige kampagner og ændre annoncebudgettet fra måned til måned. DET er smart!

De bedste anbefalinger herfra!”

– Asger fra Powermum.dk

“Er vilde med dem. Super søde medarbejdere der altid gerne vil hjælpe.
Jeg får hele tiden kunder på mine annoncer.”

– Mariann fra Sydkystensmassage.dk

“Forbløffende ROI for mit e-commerce brand. GenieWords har været en af de bedste investeringer, vi har lavet i min virksomheds levetid i forhold til ROI. Selvfølgelig skal det siges med en smule forbehold, da tallene stadigvæk ikke er på det niveau, som vi arbejder henimod. Men i denne forbindelse mener jeg udelukkende i forhold til total omsætning.

Lige pt. benytter GenieWords omkring 3000 DKK / måned på Google markedsføring. I juli måned har dette ledt til omkring 3000 USD i omsætning. Det er vitterligt 5-6 gange ROAS, og det er uden tvivl, det bedste jeg har set i denne virksomheds levetid.”

– Mikkel fra Awareness-Avenue.com

“Det er nemt, simpelt og professionelt.
Jeg kan let lave om på mit budget fra måned til måned.
Det kræver minimum af tid for at øge antallet af besøgenede
til min side og dermed øge min indtægt.”

– Anita fra A.T. Hundetræning

”Som erhvervsdrivende kan det være svært at have alle virksomhedens hatte på på én gang. Derfor er det super dejligt at have GenieWords til outsourcing af et så komplekst område som Google annoncering.

Jeg bruger mellem 3000-4000 DKK om måneden på Google annoncering og GenieWords tager rigtig fint hånd om min virksomhed og sørger for, at jeg har de rette annoncer kørende.

Ydermere får man en månedlig oversigt over konverteringer, kliks mm. så man kan følge med i rejsen – på den front er det dejligt at kunne slå autopilot til.”

– Lasse fra Montverde.dk

“Top klasse! Kan mærke en forskel fra starten af!
Ser frem til et godt samarbejde.”

– Ali fra Sparkly.dk

“Da Corona skyllede ind over landet, var jeg tvunget til at tænke nyt, fordi salg via min fysiske butik ikke længere var muligt. Derfor blev webshoppen min prioritet. Webshoppen er blevet meget mere end en redningsbåd – det er Hønemors fremtid i samspil med vores fysiske butik i Hjørring.

Jeg har nu kunder i hele landet. Tak til GenieWords for at hjælpe mig i denne proces med at nå ud til nye kunder med online markedsføring. Jeg får et sus i maven, når jeg chatter med GenieWords, fordi de forstår mine behov og min forretning. Al den tekniske snak er erstattet med et sprog, jeg forstår”

– Malene fra Hoenemor.dk

Vi dokumenterer effekten af vores arbejde for dig

Gennemsigtighed er vigtigt for dig. Derfor kan du følge med i det vi laver for dig samt se, hvordan dine penge bliver brugt. Det foregår altsammen på din personlige GenieWords-profil.

På din GenieWords-profil kan du følge med i, hvilke resultater du får med din annoncering.

Her kan du blandt andet se:

  • Hvor meget omsætning annonceringen har givet dig
  • Hvor mange annoncekroner du har brugt
  • Hvor mange gange du tjener din investering hjem (ROAS - Return on ad spend)
  • og meget, meget mere.

Kunstig intelligens og eksperter sikrer de bedste resultater for dig

  • Dine kampagner er altid bygget af Google-certificerede konsulenter
  • Vores teknologi overvåger din annoncering 24 timer i døgnet
  • Vores teknologi prioriterer dit budget på de bedste tidspunkter
  • Vores teknologi sikrer dig imod falske klik
  • Det er kun vores Google-certificerede konsulenter, der kan ændre din annoncering baseret på data fra vores teknologi

Du gør lidt - Vi gør resten

I et gammeldags webbureau betaler du dyre konsulenter for at gøre alt for dig. Det er lidt
som at tisse i bukserne – fordi når du en dag ikke længere er hos bureauet, så mister du
alt der vedrører din annoncering.

I GenieWords hjælper vi dig i starten med at få styr på teknikken. Det kan fx. være at
implementere Google Analytics på din hjemmeside eller at oprette et Google Merchant Center.
Når det er gjort, så har du adgang til det for evigt.

Når de indledende teknikaliteter er på plads med din hjælp, så gør vi resten.

Skal vi tale sammen?

Book et telefonmøde med voresvenlige rådgivere

Vi er Google Partner

Det betyder, at du er i gode hænder hos os

GenieWords Google Partner badge

Vi har 14 års erfaring i de små virksomheders tjeneste

IVÆKST
IVÆKST