I GAMLE DAGE VAR FACEBOOK GRATIS

Kan du huske det? Du lavede en Facebookside, fik en masse likes, og hver gang du delte på din Facebookside, så kom opslaget ud til alle. Good times for landets små virksomheder. Men den tid er helt forbi.

I dag når du ud til under 1% af dem, der har liket din side, når du poster et opslag. Det gør ikke Facebook til et dårligt medie – tværtimod. Facebook og Instagram er blevet til platforme, hvor det koster penge at annoncere, hvilket er alle dine penge værd og mere til – men kun hvis du formår at annoncere målrettet.

FACEBOOK OG INSTAGRAM KENDER SINE BRUGERE RIGTIG GODT

Facebook købte Instagram i 2012. Det betyder, at du bl.a. også kan annoncere på Instagram via Facebooks annonceadministrator. Når stort set hele den vestlige verden er på Facebook og Instagram, så er platformen enormt rig på data omkring vores adfærd, hvad vi godt kan lide, hvem vi er venner med, hvad vi laver og hvornår vi er online. Det er den data du har adgang til, når du annoncerer på Facebook. Det er den data, der gør, at du kan ramme din målgruppe meget præcist.

SKAL VI ANNONCERE MED FACEBOOK FOR DIN WEBSHOP?

Det er uforpligtende at blive ringet op af en af vores venlige konsulenter.
Bemærk venligst at vi har en venteliste på vores Facebook-annoncering.

RING MIG OP

FACEBOOK-ANNONCERING ER ET STÆRKT VÆRKTØJ TIL DIN WEBSHOP FORDI:

  • Du kan ramme de mennesker, der er i din målgruppe
  • Du kan sælge flere produkter i din webshop
  • Du kan påvirke dine kunders købsproces
  • Du kan skabe større opmærksomhed omkring dit brand

HVAD KOSTER DET AT ANNONCERE?

Hvis du er vant til at annoncere med Google Ads, så er du også vant til at betale pr. klik. Men sådan fungerer det ikke på Facebook og Instagram – her betaler du nemlig for visninger. Det kan hurtigt blive en bekostelig affære, hvis du ikke ved hvordan du målretter din annoncering til en snæver målgruppe af potentielle kunder.

KUNDEUDTALELSER

GenieWords Trustpilot stjerner

SÅDAN MÅLRETTER VI DIN ANNONCERING

Vi laver retargeting-annoncering for din webshop på Facebook og Instagram. Retargeting er uden tvivl en af de mest effektive annonceringsformer, fordi vi viser annoncer til potentielle kunder, der allerede kender din webshop. Med retargeting viser vi annoncer til dem, der tidligere har besøgt din webshop. Eksempelvis kan vi vise annoncer med produkter, som de tidligere har udvist interesse for i din webshop. Retargeting er derfor en vigtig annonceringsform til at påvirke dine kunders købsbeslutning.

SÅDAN KOMMER VI I GANG MED AT ANNONCERE FOR DIN WEBSHOP

Når vi sætter Facebook- og Instagram-annoncering op for din webshop, så gør vi det gennem vores egen platform, som taler sammen med Facebooks annonceadministrator. Men før vi kan komme i gang med at sætte annoncer op, så skal du hjælpe os. Bare rolig – vi guider dig hele vejen. Du skal give os adgang til følgende: Din virksomheds Business Manager på Facebook, din Facebook-pixel og dit produktkatalog. Det er formentlig tre ting, som du aldrig har hørt om før, eller ikke er verdensmester i at håndtere – det er helt normalt. Vi hjælper dig med at få styr på det hele.

SKAL VI ANNONCERE FOR DIN WEBSHOP?

Det er uforpligtende at blive ringet op af en af vores venlige konsulenter. Bemærk venligst at vi har en venteliste på vores Facebook-annoncering.

RING MIG OP

Vi er Google Partner

Det betyder, at du er i gode hænder hos os

GenieWords Google Partner badge

Vi har 14 års erfaring i de små virksomheders tjeneste

IVÆKST
IVÆKST