VI SAMARBEJDER MED VIRKSOMHEDER DER ER PÅ DEN SAMME MISSION SOM OS

Vi gør hverdagene nemmere for små virksomheder i Danmark. Administrativt arbejde og markedsføring er en vaskeægte tidsrøver, men uundgåeligt når man driver en lille virksomhed. Som selvstændig skal man fokusere på det, man er bedst til: Nemlig at betjene sine kunder. Dén agenda vi har tilfælles med vores samarbejdspartnere.

SKAL VI SAMARBEJDE?

Affiliate, indholdssamarbejde eller skal vi håndtere online annoncering for dine kunder? Lad os tage en dialog om hvordan vi kan hjælpe hinanden. Bliv ringet op af en af vores partneransvarlige.

  IVÆKST

  Non-profit organisation der hjælper SMV'er med opstart, drift og vækst. IVÆKST tilbyder gratis kurser og webinarer.

  BILLY

  Billy Regnskabsprogram gør bogføring, moms og fakturering let som en leg for mindre virksomheder.

  SALARY

  Salary er Danmarks nemmeste lønsystem for små og mellemstore virksomheder.

  STARTUP CENTRAL

  Startup Central er en fordelsklub, der hjælper dig mod drømmen som selvstændig og iværksætter.

  DANDOMAIN

  Hos Dandomain kan du starte din egen webshop, få hoseting og en professionel e-mailløsning samt andre IT-løsninger.

  WPVIRK

  WPVIRK er eksperter i at løse WordPress-problemer. Ved første henvendelse får du 2 WP-klip gratis.

  SAYLEWIS

  SAYlewis er et strategisk og kreativt kommunikationsbureau, der beskæftiger sig med konsulentrådgivning inden for PR, Marketing og Customer Experience.

  ERHVERVS HJEMMESIDER.DK

  ErhvervsHjemmesider.dk laver unikke og professionelle hjemmesider i WordPress til primært mindre erhvervsdrivende. 100% gennemsigtig, fair pris og service i topklasse.

  SHOPIVERS

  Med Shopivers får du en brugertilpasset webshopløsning i Prestashop, Woocommerce eller Magento for 16.999 kr. Shopivers håndterer hele din webshop uden fast binding – Shopivers tjener kun penge, når du tjener penge.

  MIND OF MEDIA

  Mind of Media er et full-service digitalt bureau med en kreativ og strategisk tilgang til udvikling og implementering af ny teknologi - som f.eks. webdesign til hjemmesider og webshops.

  ODENSE MEDIE DESIGN

  Odense Medie Design laver professionelle hjemmesider samt alt grafisk design. Hurtig levering – Fair priser – God service & Designer til du er 100% tilfreds.

  STARTUP CONSULTING

  Startup Consulting største mission er at hjælpe iværksættere med at få den bedste start med deres virksomheder gennem kvalitets rådgivning og udarbejdelse af de bedste forretningsplaner på markedet.