EN STÆRK SALGSKANAL FOR WEBSHOPS

Dine kunder søger efter dine produkter på Google. Det gør Google Shopping til et af de stærkeste salgsværktøjer for webshops.

Med Google Shopping får du nemlig vist din produkter med billede og pris i Googles søgeresultater.

Google Shopping cart

HVORDAN FUNGERER GOOGLE SHOPPING?

Din Google Shopping-annoncering er synkroniseret med din webshop. Når nogen søger efter dine produkter eller brands, viser Google en annonce med det produkt, der er relevant for søgningen.

Dine Google Shopping-annoncer kan blive vist flere steder på Google: Over de organiske søgeresultater, i fanen billeder og i fanen shopping i Googles søgeresultater.

En Google Shopping-annonce består af et billede af dit produkt, produktnavn, produktpris og dit forhandlernavn.

HELE DIT ANNONCEBUDGET GÅR TIL KLIK

Når du annoncerer med Google Shopping, så betaler du kun, når nogen klikker på dine annoncer. Det er til din fordel, at kunderne allerede kender dit produkt og pris, inden du betaler for et klik på din annonce.

Når GenieWords håndterer din Google Shopping-annoncering, så sætter du selv et loft for, hvor mange penge du vil annoncere for om måneden.

DU VED ALTID HVOR MEGET DU OMSÆTTER FOR MED GOOGLE SHOPPING

Vi sætter din Google Shopping-annoncering op så du på din GenieWords-konto kan følge med i, hvor meget omsætning annonceringen genererer.

Det er ud fra disse resultater, at GenieWords optimerer din annoncering.

SKAL VI ANNONCERE MED GOOGLE SHOPPING FOR DIN WEBSHOP?

Det er uforpligtende at blive ringet op af vores venlige konsulenter.

RING MIG OP

KUNDEUDTALELSER

GenieWords Trustpilot stjerner

SÅDAN SÆTTER VI DIN GOOGLE SHOPPING OP

Dyb indånding. Opsætning af Google Shopping kan være lidt af en teknisk affære. Vi skal bruge din hjælp i starten – men vi guider dig hele vejen.

De produktinformationer vi annoncer med, kommer nemlig fra dit Google Merchant Center, som er synkroniseret med din webshop.

Du skal hjælpe os med at sætte Google Merchant Center op. Dette gør du inde på din GenieWords-konto, hvor du løbende kan få vores hjælp. Derefter sætter vi annonceringen op for dig.

GOOGLE SHOPPING BLIVER OGSÅ GRATIS

“It’s now free to sell on Google”. Sådan lyder overskriften på Googles indlæg på deres blog d. 21. april 2020. Google har allerede åbnet op for, at Google Shopping indeholder gratis resultater i USA. Senere på året forventer Google, at muligheden åbnes op for resten af verden.

Ja, den er god nok. Du kommer til at kunne få gratis eksponeringer af dine produkter i Google Shopping, ligesom du allerede kender det fra organiske søgeresultater. Når GenieWords håndterer din Google Shopping-annoncering, så er du automatisk klar til gratis eksponeringer, når det bliver muligt i Danmark.

SKAL DU VÆLGE BÅDE GOOGLE SHOPPING OG GOOGLE ADS?

Google Ads-søgekampagner er anderledes fra Google Shopping-annoncer, fordi Google Ads er tekstannoncer. Når du både annoncerer med Google Ads-søgekampagner og Google Shopping, så har du en unik mulighed for at få vist begge typer af annoncer i samme søgning.

Mens Google Ads er en optimal måde at brande din webshop på, giver Google Shopping dig muligheden for at showcase dine produkter. Stærkere eksponering af din webshop findes ikke.

SKAL VI ANNONCERE MED GOOGLE SHOPPING FOR DIN WEBSHOP?

Det er uforpligtende at blive ringet op af vores venlige konsulenter.

RING MIG OP

Vi er Google Partner

Det betyder, at du er i gode hænder hos os

GenieWords Google Partner badge

Vi har 14 års erfaring i de små virksomheders tjeneste

IVÆKST
IVÆKST