Pandasia

“Jeg havde slet ikke forventet, at det ville gå så godt. Det er fantastisk. Mine hænder er mere på en tapedispenser end på et tastatur, fordi jeg har så travlt med at sende produkter ud til mine kunder.”

Kort & godt

Sådan hjælper GenieWords Pandasia med at få flere kunder:

Google Shopping

Google Ads

Facebook retargeting

6.145

I gennemsnit 6.145 besøg til webshoppen pr. måned fra potentielle kunder via annoncerne

3%

Af dem som besøger webshoppen, lægger en ordre

30x

For hver krone investeret i annoncering får Pandasia pengene mindst 30 gange igen i omsætning

Mød AnhDu...

Han sælger asiatiske fødevarer. En kombination af hans store interesse for madlavning samt erfaring indenfor e-handel fra et tidligere job var med til at skabe Pandasia.

Han havde aldrig forestillet sig, at han skulle være iværksætter. Han havde det fint med at være funktionær i en fast stilling med sikkerhed.

Men en dag sprang han ud i det og nu skal han have hjælp til at pakke de varer han sælger igennem webshoppen, for at få tid til forretningsudvikling.

Du kan møde AnhDu i denne video.

Fra ide til handling

Ideen om at starte et asiatisk supermarked online sker på baggrund af udfordringer flere havde med at finde asiatiske specialiteter i danske supermarkeder. Og når man endelig træder ind i et asiatisk supermarked, så står det hele i et fremmedsprog.

Efter et par hurtige overvejelser vidste han, at han skulle i gang med at bygge en webshop.

AnhDus opskrift på succes

Det skal være i orden – han ventede tre måneder på at få småtingene på plads inden lanseringen af webshoppen. Han er grundig fordi det er hans egne penge.

Succesen kommer ud af at han har fokuseret på det, som han er god til. Det han ikke var god til har han fået andre til at gøre.

Derudover er kunden altid i fokus. Hans mål er at altid tilbyde god og ærlig kundeservice, og hans kunder elsker det.

Pandasia & GenieWords

“Jeg er SÅ glad for samarbejdet med GenieWords. Jeg startede med Google Ads og Google Shopping. For hver krone jeg bruger på Google-annoncering får jeg pengene 30 gange igen i omsætning. Det er helt vildt.

Nu kører jeg jeg også Facebook retargeting gennem GenieWords, hvor vi samler de potentielle kunder op, som har besøgt min webshop, men ikke har købt noget endnu. Her får jeg pengene 10 gange igen i omsætning.

Jeg havde slet ikke forventet, at det ville gå så godt. Det er fantastisk. Mine hænder er mere på en tapedispenser end på et tastatur, fordi jeg har så travlt med at sende produkter ud til mine kunder. Det kan jeg heldigvis gøre med ro i maven, fordi jeg ved, at GenieWords sørger for at annonceringen spiller. Servicen er i top, og jeg kan helt klart anbefale GenieWords!”

AnhDu fra Pandasia

Du kan besøge Pandasias webshop her:

Vil du høre hvordanvi også kan hjælpe dig?

BLIV RINGET UFORPLIGTENDE OP

Vi er Google Partner

Det betyder, at du er i gode hænder hos os

GenieWords Google Partner badge

Vi har 14 års erfaring i de små virksomheders tjeneste

IVÆKST
IVÆKST