Min Psykoterapeut

Kort & godt

GenieWords håndterer disse annonceringformer for Min Psykoterapeut:

Landingsside

Google Ads

Min Psykoterapeut
er en praksis, der befinder
sig i hjertet af Silkeborg

9%

Af dem der ser
Min Psykoterapeuts annoncer
klikker for at besøge
landingssiden

118

I gennemsnit 118 besøg
til landingssiden pr. måned
fra potentielle klienter
via annoncerne

Min Psykoterapeut & GenieWords

“Geniewords, har hjulpet mig godt igang med et klientflow, som har gjort min drøm om egen psykoterapeutisk praksis til virkelighed. De lokale i Silkeborg finder mig nemt på nettet og når jeg har brug for tekstændringer, er kundeservice meget hurtige ved tasterne”

Malene Dahl Olesen, Psykoterapeut

Landingsside

“For at sikre at Malene får så mange kundehenvendelser som muligt ud af annonceringen, har vi bygget en landingsside, der passer til annoncerne.

Malenes arbejde og praksis er et varmt og venligt sted, hvor klienter trygt kan arbejde med deres udfordringer. Det vigtigste i arbejdet med landingssiden er, at bringe denne atmosfære ind på siden. Nye klienter, der lander på siden, skal øjeblikkeligt føle tilliden til Malene.

På en landingsside skal vi fange de besøgendes opmærksomhed og interesse på under 10 sekunder. Det stiller store krav til udformningen af tekster, billeder og indholdsopbygning. Derfor har jeg arbejdet grundigt med at skrive relevante og vedkommende overskrifter, der taler til målgruppen. Endvidere har jeg sammen med Malene, fundet frem til de vigtigeste informationer, der er værd at vide om psykoterapi.

For at få troværdigheden og tilliden til at skinne igennem på Malenes landingsside, har vi fået Malene til at lave en video om sig selv, hvor hun fortæller lidt om psykoterapien, og hvad hun tilbyder i sin praksis. Samtidighed viser vi også billeder af hendes praksis, så man kan se hvor trygt og hyggeligt der ser ud og på den måde få den besøgende til at få en følelse af, at her har man lyst til at komme og booke en tid.

Derudover har vi listet 4 fokusområder, som er værd at vide om Malene og hende praksis i psykoterapi – dette for at skabe tilliden allerede ved første øjekast.”

Julie Atmur Notkin, Digital Marketing Manager

Google Ads

“For at Malene kan få succes med annoncering på Google, er den indledende søgeordsanalyse vigtig. Med Min Psykoterapeut har jeg været inde og finde en gruppe af søgeord, som jeg vurderer har det største potentiale for at skabe relevant trafik, der har større mulighed for at skabe konverteringer i form af bookninger.

Jeg har analyseret kunderejsen og ud fra det valgt, at lægge os på søgeord, der indikerer en adfærd, hvor personen der søger, har behov for de services Min Psykoterapeut tilbyder.

Jeg har valgt at fokusere på søgeord med høj søgefrekvens. Samtidig har jeg også tilføjet enkelte relevante søgeord med lavere søgefrekvens, for at undersøge, om vi kan skaffe klienter via andre veje end der, hvor der størst konkurrence på det marked, som Malene opererer i.”

Andreas Roed, Digital Marketing Manager

Du kan besøge Min Psykoterapeut hjemmeside her:

Vil du høre hvordan
vi også kan hjælpe dig?

BLIV RINGET UFORPLIGTENDE OP

Vi er Google Partner

Det betyder, at du er i gode hænder hos os

GenieWords Google Partner badge

Vi har 14 års erfaring i de små virksomheders tjeneste

IVÆKST
IVÆKST