Ibens Hundehus - Hundesalon

"Jeg stod klar med lokaler og havde faste udgifter fra dag et, så kalenderen skulle hurtigt fyldes op med kunder”

Kort & godt

Sådan hjælper GenieWords Ibens Hundehus med at få flere kunder:

Målrettet Google Ads annoncering

350

I gennemsnit 350 besøg til hjemmesiden pr. måned fra potentielle kunder via annoncerne

2,6

Klikprisen er i gns. 2,6 kr.

Velkommen indenfor hos Ibens Hundehus…

Her møder man logrende veltrimmede haler hele dagen lang. Det er Teddi Holst, der driver Ibens Hundehus – en hundesalon og butik i Løgten/Skødstrup ved Aarhus. Den firbenede Iben er også at finde på adressen, men hun står primært for at charmere kunderne.

Her kommer historien om, hvordan Teddi og Iben byggede Ibens Hundehus op fra nul til lange ventelister.

Fra distriktschef til selvstændig

Teddi var tidligere distriktschef i en landsdækkende kæledyrskæde. Men drømmen om at blive selvstændig lå og lurede. Det var point of no return den dag i 2014, hvor Teddi mødte en kvinde, der ejede en hundesalon. Det blev starten på Ibens Hundehus.

I 2021 gik Teddi i lære hos selvsamme kvinde, som havde plantet drømmen i ham. Derfra stod den på intensiv hundeklipning fra morgen til aften.

Tiden i Nyborg stod på mere end bare samtaler om, hvordan man laver den bedste bamseklipning: “Det er jo en enmands-opgave at være selvstændig, og man har alle hatte på i starten. Alt fra hjemmeside til regnskaber er lige pludselig dit ansvar.” Siger Teddi.

Særligt én opgave skulle løses hurtigt. Teddi fortæller: “Jeg havde opbygget en kundebase mens jeg stod i lære i Nyborg. Men jeg skulle jo åbne min hundesalon i Skødstrup ved Aarhus Jeg stod klar med lokaler og havde faste udgifter fra dag et, så kalenderen skulle hurtigt fyldes op med kunder.”

Vejen til en fast kundebase i samarbejde med GenieWords

Teddi vidste, at skulle han skabe en kundebase, så skulle Ibens Hundehus være synlig der, hvor kunderne leder efter ham – på Google!

“Jeg havde hentet GenieWords’ e-bog om teknikker til gratis online markedsføring, som jeg var gået i gang med at iværksætte for min egen forretning. Men der skulle mere fart på. Derfor tog jeg fat i GenieWords for at få sat gang i annonceringen på Google.”

Teddi fortæller, at hans første kunder kom via Google og venner, som anbefalede Ibens Hundehus. Det ved han, fordi han altid spørger nye kunder, hvor de har fundet ham henne. Dén viden giver Teddi et altafgørende indblik i de kanaler, som virker. På den måde kan han fokusere sine penge de steder, som giver ham kunder i salonen.

I dag har Ibens Hundehus lange ventelister, som er en god blanding af nye og faste kunder og deres firbenede venner.

Mere end en hundesalon

Det der startede som en hundesalon, har allerede udviklet sig til mere. For med Teddis faste kundebase, lytter han også til deres behov. Det blev startskuddet til en hundebutik med nøje udvalgte varer, der med tiden også skal blive til en webshop.

Teddi vil bruge alle sine kræfter på én god hundesalon, butik og få ansatte. Han er vant til et stort arbejdspres med telefoner der bimler og bamler – Men sådan skal det ikke blive med Ibens Hundehus. I dag har Teddi frihed til at bestemme selv, og sådan skal det forblive.

“Nogle gange spørger folk, om det ikke er ensomt at være selvstændig. Men så taler jeg lidt med hundene. Det bliver man muligvis lidt småtosset af” Siger Teddi og griner. “Jeg er et kæmpestort hundemenneske og hundene giver mig altid højt humør”.

Du kan besøge Ibens Hundehus her:

Vil du høre hvordanvi også kan hjælpe dig?

BLIV RINGET UFORPLIGTENDE OP

Vi er Google Partner

Det betyder, at du er i gode hænder hos os

GenieWords Google Partner badge

Vi har 14 års erfaring i de små virksomheders tjeneste

IVÆKST
IVÆKST