All About People - Psykoterapi

“Jeg skulle have fået hjælp af GenieWords for mange år siden”

Kort & godt

Sådan hjælper GenieWords All About People med at få flere kunder:

Målrettet Google Ads annoncering

160

I gennemsnit 160 besøg til hjemmesiden pr. måned fra potentielle kunder via annoncerne

6

I gennemsnit 6 kundehenvendelser pr. måned via annonceringen

x5

For hver krone investeret i annoncering får All About People pengene mindst 5-6 gange igen i omsætning

Mød Susanne Boa...

Boa driver virksomheden All About People i Odense, som beskæftiger sig med psykoterapi.

Det har altid været et gennemgående tema for Boa at hjælpe andre mennesker – og dén proces starter med at lytte. “I virkeligheden vil jeg jo selv gerne lyttes til som menneske. Og så må man jo gå forrest og skabe den forandring selv.” Sagde Boa, da vi talte med hende en eftermiddag i januar.

Det er Boas konstante stræben efter at skabe forandring, der i 2013 sendte hende ud på rejsen som virksomhedsejer. I dag har hun en fast base af klienter samt en jævn strøm af nye klienter.

Hun hjælper sine klienter gennem individuel terapi, parterapi, gruppeterapi og kvindegrupper. “Jeg tilpasser mig løbende efterspørgslen, og skaber de rum til fordybelse, som mine klienter har brug for. Min kvindegruppe opstod fx. på baggrund af et mindfulness-kursus.” Da vi spurgte Boa hvor længe gruppen har eksisteret, holdte hun en kort tænkepause: “5-6 år med løbende udskiftning af deltagere” Sagde hun og grinede. Det stod klart, at Boa var glædeligt overrasket over hvor længe kvindegruppen har eksisteret.

Det er heldigvis sådan tingene arter sig, når man som virksomhedsejer er dygtig til at hjælpe sine klienter – ligesom Boa. Så skaber man nemlig noget, som er holdbart.

Susanne fra All About People

Jagten efter de første klienter

Alle nystartede virksomheder kan blive enige om én ting: Det er hårdt arbejde at skabe sig den første faste base af klienter. Det er ikke ensbetydende med, at det projekt man har kastet sig ud i, er en dårlig idé.

For langt de fleste handler det om at knække den stenhårde nød: Hvordan sælger jeg mig selv?!

Dette var heller ikke anderledes for All About People. “Salg og at hjælpe mennesker er to modsætninger.” Fortæller Boa. Alligevel skulle hun jo kaste sig ud i kunsten af markedsføre sin virksomhed, fordi ingen markedsføring = ingen nye klienter.

Boa prøvede selv på Facebook og også i lokalavisen, men her uden de store resultater. “Fanskaren på Facebook voksede støt og roligt, men gav ikke den ønskede tilgang af nye klienter. Jeg manglede kompetencerne til at få succes med Facebook som salgskanal”.

Langsomt fik Boa bygget en base af klienter op via mund til mund. “Jeg er generelt blevet bedre til at sælge mig selv, og jeg bruger ind imellem også mig selv i min markedsføring. I starten frygtede jeg folks reaktioner, men er nu er mere tryg. Det føles godt, og jeg får god respons på det.”

Samarbejdet med GenieWords åbnede nye salgskanaler

I april 2021 startede samarbejdet mellem GenieWords og All About People. Opgaven var, at skaffe nye klienter til Boa via målrettet annoncering på Google.

To ting skulle sidde lige i skabet for at nå i mål: 1) Præcis annoncering målrettet købeklare klienter og 2) landingssider, der passede perfekt til annonceringen. På den måde ville oplevelsen fra annonce til hjemmeside være konsistent og konvertere besøgende til varme leads.

Boa valgte selv at bygge landingssiderne baseret på de råd og eksempler, som vi sendte hende.

Det lykkedes. Annonceringen ramte de helt rigtige søgninger. Vi ramte de helt rigtige mennesker. Men der var stadig plads til forbedring.

Nu var spørgsmålet: Hvordan får vi flere af de besøgende til at ringe/udfylde en kontaktformular/booke en tid?

Svaret skulle findes i den kommunikation, som de potentielle kunder blev mødt med på hjemmesiden sekundet efter, de havde klikket på en af annoncerne. Derfor anbefalede vi, at Boa ændrede billeder samt strukturen for indholdet.

Resultatet taler sit klare sprog: Boas investering i annoncering på Google og GenieWords giver hende i dag pengene 5-6 gange igen i omsætning.

Antallet af henvendelser går op og ned, men sådan er det jo med efterspørgsel. I dag har Boa en salgskanal, som ikke kræver andet end at tage telefonen og lukke de aftaler, der kommer ind.

Boa siger: “Jeg skulle have fået hjælp fra GenieWords for mange år siden. Jeg er taknemlig for, at jeg kan få så god service for så få penge. Den sparring jeg har fået løbende på chatten er guld værd. I er gode til at kommunikere i et sprog, som selv ikke-tekniske mennesker som jeg kan forstå. Jeg føler mig altid velkommen på chatten – der er lydhørhed og tid. Jeg anbefaler ofte GenieWords til andre.”

Du kan besøge All About Peoples hjemmeside her:

Vil du høre hvordanvi også kan hjælpe dig?

BLIV RINGET UFORPLIGTENDE OP

Vi er Google Partner

Det betyder, at du er i gode hænder hos os

GenieWords Google Partner badge

Vi har 14 års erfaring i de små virksomheders tjeneste

IVÆKST
IVÆKST