Er du klar til at gå fra talent til stjernesælger?

Status: Åben for ansøgninger
Forventet jobstart: Hurtigst muligt

Er du træt af ensformigt callcenter-arbejde? Din chef? At du aldrig bliver trænet eller udviklet? Er du træt af mættede markeder mht. til salg af strøm eller simkort? Træt af iskold kanvas der smækker på lige så snart de kan høre baggrundsstøjen i salgsafdelingen? Træt af 125,- i timen for et fuldtidsarbejde? Er det irriterende at skulle snakke udenom dårlige online anmeldelser i hvert andet opkald?

Listen af irritationsmomenter er lang. Det ved vi, fordi vi har stor erfaring med at træne salgstalenter som dig.

Alt for mange dygtige sælgere sidder fast i callcentre og telemarketingbureauer, hvor de aldrig opnår deres fulde potentiale, udvikler sig langsomt og ikke føler, at deres arbejde gør en forskel for nogen som helst – og slet ikke for kunden.

Er du klar til at tage det næste skridt, hvor du gør salg til en seriøs karriere?

Vil du have intens salgstræning, som også kan ses i dine resultater?

Kort om GenieWords

GenieWords er et af Danmarks førende AdTech-virksomheder med budget til aggressiv vækst i 2022. Vi sælger og producerer effektiv Google-annoncering til mindre nystartede virksomheder, hvor vi gennem automatisering og kunstig intelligens tilbyder branchens laveste priser – uden at gå på kompromis med kvaliteten.

Du skal ikke blindt stole på os. Tjek vores Trustpilot.

Arbejdsmiljø med fokus på træning

Hos GenieWords bliver du en del af et arbejdsmiljø, hvor resultaterne kommer af sig selv, når vi har det sjovt, arbejder fokuseret og hyppigt træner dine kompetencer.

Vi står for al oplæring, varme, lunkne og kolde leads, samt et produkt der gør en kæmpe forskel for vores kunder. Det eneste du skal have med er kampånd, viljestyrke, og en indstilling til at du gerne vil lære så meget som muligt.

Vores forventninger til dig:

  • Du er sulten efter at udvikle dine salgskompetencer
  • Du er empatisk
  • Du har erfaring med telemarketing
  • Du taler dansk
  • Du er imødekommende
  • Du er glad og nysgerrig på andre mennesker og deres drømme
  • Du er en team-player
  • Du trives med nye udfordringer

Produkterfaring er ikke et krav, men du skal have siddet på telefonen før, så du kender til afslag, entusiasme i telefonen samt ringeeffektivitet. Resten sørger vi for, at klæde dig på til.

Vi betaler en høj grundløn, så du kan sælge på den rigtige måde, uden at skulle presse kunder og tvinge et køb ned i halsen på dem.

Stilling: Fuldtid
Løn: Fast løn + bonus
Arbejdstid: Kl. 8:30-16:30

Send dit CV og en motiveret ansøgning til vores CCO Christian Kornum.
Mail: christian@geniewords.com
Ved spørgsmål: Ring på 2845 8370