Henrik Kalsbøll Kropsterapi

“Større tilstrømning af nye klienter og større synlighed på nettet af min virksomhed i kraft af min landingsside og Google annoncering.”

Kort & godt

Sådan hjælper GenieWords Henrik Kalsbøll Kropsterapi med at få flere kunder:

Målrettet Google Ads annoncering

Landingsside bygget til annonceringen

184

I gennemsnit 184 besøg til landingssiden pr. måned fra potentielle kunder via annoncerne

22

I gennemsnit 22 kundehenvendelser pr. måned via landingssiden

58kr.

Så meget koster en kundehenvendelse i gennemsnit for Henrik Kalsbøll Kropsterapi

Mød Henrik...

Henrik havde et ønske om at bidrage positivt og gøre en forskel for mennesker. At afhjælpe mennesker med smerter og udfordringer. Både i krop og sind.

Da han mærkede de positive effekter af Body SDS på egen krop, besluttede han sig for at blive selvstændig og hjælpe andre. Efter endt uddannelse åbnede han sin egen klinik i København.

Siden 2006 har han arbejdet med Body SDS, og i dag er han desuden Body SDS-underviser.

Landingsside

“En af de vigtigste ting ved en landingsside er, at der bliver skabt troværdighed og tillid ved første øjekast. Dette er også yderst vigtigt i Henriks tilfælde. Han tilbyder Body SDS, som er en helkropsbehandling og det kræver derfor en længere beslutningstagning, da der er mange om buddet.

Hos Henrik, får vi skabt en fængende overskrift fra start og herefter får vi stillet hans tre fokusområder op, som til sidst leder os til, hvad Henrik tilbyder indenfor Body SDS.

Samtidigt skriver Henrik også lidt om hans egen rejse, hvilket giver en form for tryghed, da han taler ud fra erfaring og hvad denne behandling gør godt for. Dette skaber en rigtig god dynamik til siden og giver det rette udbytte af, hvad vi ønsker af siden for at give Henrik bookninger. Nemt, hurtigt og bekvemt.”

Julie, Digital Marketing Manager

Google Ads

“Når det kommer til opsætningen af Henriks Google Ads har vi fokuseret på, at søgetermer vi matcher på ved diverse søgninger, er så relevante som overhovedet muligt.

Vi har skåret ind til benet, så vi har kunne minimere den del af søgninger, der relaterer sig mere til undersøgelse af, hvad Body SDS er og hvad det kan, og i stedet ligge annonceringen der, hvor der er størst mulighed for at skabe nye klienter for Henrik.

Vi har derudover haft fokus på at indsnævre den geografiske målretning, således at vi har det bedst mulige udgangspunkt for at ramme potentielle klienter i nærområdet for Henriks praksis.”

Andreas, Digital Marketing Manager

Henrik Kalsbøll Kropsterapi & GenieWords

“Da jeg måtte erkende, at personlige anbefalinger ikke rakte til fuld kalender, da vi efterhånden er mange i faget, rakte jeg ud til GenieWords.

Jeg valgte dem på grund af deres pris og overskuelighed. Annonceringen er nem selv at styre. Jeg kan justere budgettet og sætte på pause som jeg ønsker. Desuden er deres support nemt tilgængelig via chatten.

Min modstand mod markedsføring må jeg pakke sammen. Jeg får større tilstrømning af nye klienter og større synlighed på nettet af min virksomhed i kraft af min landingsside og Google annoncering.”

Henrik fra Henrik Kalsbøll Kropsterapi

Du kan besøge Henrik Kalsbøll Kropsterapis hjemmeside her:

Vil du høre hvordanvi også kan hjælpe dig?

BLIV RINGET UFORPLIGTENDE OP

Vi er Google Partner

Det betyder, at du er i gode hænder hos os

GenieWords Google Partner badge

Vi har 14 års erfaring i de små virksomheders tjeneste

IVÆKST
IVÆKST