Blushing

“Vi går alt for meget i sort og hvidt i Skandinavien.Min vision er at sætte mere kulør på hverdagen."

Kort & godt

Sådan hjælper GenieWords Rikke på vej mod at få opfyldt sin vision med Blushing:

Google Ads

Google Shopping

Facebook retargeting

Mød Rikke: En stilsikker fashionista og virksomhedsejer

Rikke brænder for fashion. Hun elsker farverigt tøj og vil skille sig ud. Efter flere opfordringer på at sælge sin personlige stil i sin egen webshop, startede hun webshoppen Blushing, der sælger tøj, smykker og hårpynt til kvinder. Hendes nøje udvalgte produkter består af Skandinaviske mærker af høj kvalitet.

”Jeg køber kun tøj ind til webshoppen som jeg selv vil gå med. Jeg har egne erfaringer med tøjet og mærkerne. Jeg kigger og mærker altid på tøjet i virkeligheden så jeg kan stå inde for kvaliteten. For mig er det super vigtigt, at det vi har på, også er det vi føler os tilpas i – uanset kropstype og alder.”

Blushing er bygget på stærkt virksomheds-DNA

Det er vigtig for Rikke, at hendes kunder kan mærke nærhed og nærvær når de handler hos hende:

“Muligheden for at kunne styre, hvordan min webshop skulle se ud var vigtig for mig. Jeg fik hjælp til at producere min webshop, men jeg havde 100% indflydelse på designet. Nærvær skulle være DNA’et i min webshop. Jeg har fokus på høj og personlig service. Derfor besvarer jeg altid telefonen selv, når kunderne ringer.

Min plan er derfor heller ikke, at det skal blive til en gigantisk webshop da det hurtigt kan blive for stort og upersonligt. Jeg har selv manglet nærhed og nærvær, når jeg har handlet på nettet, og den følelse vil jeg ikke have, mine kunder skal føle.”

Rikke har bygget en virksomhed, der er skabt til ikke at være som alle de andre

Nettet flyder med webshops, der sælger tøj – også det samme tøj. Spørgsmålet er, hvad Rikkes strategi er for at være en ener indenfor hendes felt?

“Jeg vil gerne differentiere mig på markedet og køber gerne produkter ind til webshoppen som ingen andre sælger, så længe det er god kvalitet og det er noget jeg selv vil gå med. Jeg sælger fx kun håndlavede kvalitetssmykker i 18k forgyldt sølv. Får jeg at vide, at noget er “populært” undgår jeg helst at købe det. Min webshop skal være unik og ikke have samme produkter, som man kan få andre steder.

Min vision er at sætte mere kulør på hverdagen. Vi går alt for meget i sort og hvidt i Skandinavien.”

Loyale og glade kunder er vejen til en blomstrende forretning

De bedste kunder er dem, som kommer igen og igen og igen. Det er altid sværere (læs: dyrere) at skaffe en ny kunde, end det er at få en tidligere kunde til at købe igen. Det faktum er Rikke yderst bevidst om.

Derfor er Rikkes vigtigste opgave at gøre kundernes køb til en god oplevelse. Pakkerne leveres indenfor 1-2 dage, og hun pakker altid tøjet med silkepapir, slik og en personlig hilsen.

Hun bruger også meget tid på Blushings Instagram-konto, hvor hun giver tips og hacks til stilen, som hendes følgere elsker.

Gennem Blushings kundeklub holder Rikke løbende sine kunder opdateret omkring nyheder i webshoppen, tilbud og giver dem personlige rabatkoder. Derudover får kunderne også adgang til før-udsalg og kundeaftener, hvor de får mulighed for at se og mærke på tøjet.

Blushing & GenieWords

“Udover at GenieWords laver annoncering til min webshop, så bruger jeg dem rigtig meget til sparring også. Jeg kan godt lide at GenieWords er så jordnære og at de henvender sig til de små virksomheder som min.

GenieWords har gode priser og jeg synes det er dejligt, at jeg kan justere mit annoncebudget selv, så det ikke løber løbsk.

Chatten gør det let for mig at kontakte dem og de svarer altid super hurtigt. Det giver mig ro, at jeg kan kontakte dem så hurtigt, specielt hvis der er en dag, hvor der ikke kommer nogle ordre ind. Så kan jeg hurtigt forhøre mig om annonceringen og blive rolig igen, når de fortæller mig at alt er sin skønneste orden.”

Rikke fra Blushing

Du kan besøge Blushings webshop her:

Vil du høre hvordanvi også kan hjælpe dig?

BLIV RINGET UFORPLIGTENDE OP

Vi er Google Partner

Det betyder, at du er i gode hænder hos os

GenieWords Google Partner badge

Vi har 14 års erfaring i de små virksomheders tjeneste

IVÆKST
IVÆKST