Songshape

“Min vision er, at alle skal have mulighed for at have sin yndlingssang hængende på væggen.”

Kort & godt

Sådan hjælper GenieWords Jane på vej mod at få opfyldt sin vision med Songshape:

Google Ads

Google Shopping

Facebook retargeting

1.375

I gennemsnit 1.375 besøg til webshoppen pr. måned fra potentielle kunder via annoncerne

2%

Af dem som besøger webshoppen, lægger en ordre

7x

For hver krone investeret i annoncering får Songshape pengene mindst 7 gange igen i omsætning

Mød Jane...

Jane designer musikplakater. Hun sætter sangtekster op i forskellige former, der giver mening for sangen og udgiver det i form af en plakat.

“Min vision er, at alle skal have mulighed for at have sin yndlingssang hængende på væggen. Sange kan have stor betydning og/eller minde om en bestemt person eller tid i ens liv. Med en Songshape-plakat kan man dagligt blive mindet om denne person/episode.”

Fra julegave-idé til iværksætter-drøm

Jane fik idéen til musikplakaterne, da hun ville lave en personlig julegave til sine to piger. Hun er uddannet grafiker og satte sig for at lave en grafisk opsætning med teksterne til deres yndlingssange.

“Det var sjovt at lave, så jeg lavede flere til venner og veninder. Plakaterne fik så god feedback, og jeg gik i gang med at undersøge mulighederne for at lave dette professionelt.”

“Jeg startede med at kontakte en advokat for at høre, hvordan rettighederne er på sangtekster.

Jeg fik beskeden fra advokaten om, at jeg skal have tilladelse fra hver enkelt rettighedshaver og var tæt på at give op.

For hvordan skulle “lille jeg” dog få fat på store stjerner indenfor musikkens verden, når jeg ingen forbindelser havde. Men heldigvis blomstrede min idé allerede, så jeg tog kampen op og begyndte at bane mig vej gennem musikbranchen.

I dag har jeg udgivet mere end 300 plakater og jeg får løbende flere tilladelser, så jeg kan lave flere plakater med “Your Favorite Song in a Shape”.”

Songshape & GenieWords

“Som iværksætter har jeg “mange hatte på” og jeg må sande, at jeg er nødt til at prioritere min tid. Derfor har jeg valgt at udlicitere min online-markedsføring på bl.a. Google. Jeg startede med selv at stå for dette, men havde ikke tid til at gøre det ordentligt.

Jeg så en anbefaling på GenieWords hos Ivækst, og tog et indledende møde. Jeg anvendte tidligere et andet bureau, men de var en del dyrere.

Jeg fik opsat nogle gode annoncer til en fair pris. Meget hurtigt steg ROAS til knap 30, men den er dog faldet til omkring 7, som også er ok, men jeg glæder mig til den kommer op på over 20 igen 😉

Jeg vil anbefale GenieWords og har også gjort det tidligere. Jeg har to selvstændige venner, som jeg har henvist til GenieWords, da jeg synes, at jeg har fået god behandling til en fair pris.

Deres kundeservice er altid venlig og imødekommende og jeg er vild med dash-bordet på forsiden. Det giver et super godt overblik over annonceringen.”

Jane fra Songshape

Du kan besøge Songshapes webshop her:

Vil du høre hvordanvi også kan hjælpe dig?

BLIV RINGET UFORPLIGTENDE OP

Vi er Google Partner

Det betyder, at du er i gode hænder hos os

GenieWords Google Partner badge

Vi har 14 års erfaring i de små virksomheders tjeneste

IVÆKST
IVÆKST