Dine kunder leder efter dig på nettet

92% af alle online køb og bookinger starter med en søgning på nettet

90% af alle klik på Google sker på side 1 af søgeresultaterne

Pris: 349 kr. pr. måned + valgfrit annoncebudget
Kom i gang nu og få 600 kr. i tilskud til annoncering

Kom i gang nu

Google Adwords er den hurtigste vej til toppen

Når din virksomhed annoncerer med Google AdWords, så betyder det, at du vælger hvilke søgeord dine annoncer skal vises med. Annoncer på Google vises i søgeresultaterne før de organiske resultater. Annoncerne ligner alle de andre søgeresultater og er markeret med et lille grønt skilt, hvor der står annonce.

os GenieWords er du i professionelle hænder. I samarbejde med dig sørger vi for at vælge dine søgeord, så de kommer så tæt på et køb som muligt. Vi skriver annoncerne og vælger de bedste annonceudvidelser, så dine chancer øges for, at det netop er dine annoncer, der klikkes på.

Du betaler kun, når nogen klikker på dine annoncer

Det er muligvis det smukkeste ved at annoncere med Google AdWords - Du betaler nemlig for klik og ikke eksponeringer.

GenieWords sørger for, at du får flest klik for dit budget. Vi bruger den nyeste teknologi der gør, at din annoncering optimeres og forbedres døgnet rundt.

Du bestemmer selv hvor meget du vil annoncere for

Du har altid fuld kontrol over dit annoncebudget. Du sætter loftet for, hvor mange penge du vil annoncere for.

På din GenieWords-profil kan du altid følge med i hvor mange penge, der er brugt på din annoncering. Du kan også ændre budgettet måned til måned. GenieWords sørger for at fordele budgettet ligeligt over alle dage, så du har fuld kontrol over dine annoncekroner.

Præcis målretning af din annoncering

Dine uendelige muligheder for at præcisere din annoncering med Google AdWords betyder, at hver en krone i dit budget skaber relevant trafik til din hjemmeside.

GenieWords hjælper dig med at ramme plet. Måske du kun vil have kunder i dit lokalområde, eller kun have kunder med en særlig adfærd. Vi tilpasser annonceringen, så det passer til din målgruppe.

Følg resultaterne

Med Google AdWords kan du følge med i resultaterne. Du ved du altid, hvor mange der har set dine annoncer, hvor mange der har klikket, og hvilke søgeord der skaber de bedste resultater og tusind andre parametre.

Når GenieWords håndterer din søgemaskineannoncering, skal du ikke forholde dig til CPM, CPA, ROAS eller andre uforståelige parametre. Vi har bygget vores helt eget letforståelige GenieWords-dashboard til vores kunder. Det betyder, at du kun ser de mest relevante resultater for din annoncering - oversat til et sprog alle ikke-teknikere kan forstå.

GenieWords er din hjælpende ånd

Vi ved, at en professionel online tilstedeværelse er tidskrævende og kræver indgående kendskab til Google AdWords.

Vi sørger for, at du hverken skal gå på kompromis med din tid eller dit budget.

Som selvstændig eller virksomhedsejer skal du bruge din tid på det, som du synes er sjovest - nemlig at betjene dine kunder og udvikle din forretning.

Det kan du roligt gøre, når GenieWords håndterer din søgemaskineannoncering med Google AdWords.

VI ER GOOGLE PARTNER

Det betyder, at du er i gode hænder hos os

Skal vi også annoncere med Google Adwords for din virksomhed?

Kom i gang nu

Pris: 349 kr. pr. måned + valgfrit annoncebudget
Kom i gang nu og få 600 kr. i tilskud til annoncering